Toggle navigation
Derneğimiz
Hakkımızda
Tüzüğümüz
Bilançolarımız
Ödül Törenleri
45. Yıl 2013 Ödül Töreni
46. Yıl 2014 Ödül Töreni
47. Yıl 2015 Ödül Töreni
49. Yıl 2017 Ödül Töreni
51. Yıl 2019 Ödül Töreni
Etkinlikler
6 Şubat 2023 Depremi
Küresel Isınma ve Etkileri
26. Olağan Genel Kurulumuz
Yeni Yerimiz
İyilik Peşinde Koş
Derneğimiz Hakkında AÇIK AÇIK Bilgiler
Ara
45. Yıl 2013 Ödül Töreni
45. Yıl 2013 Ödül Töreni
45. Yıl 2013 Ödül Töreni / Ödül Törenleri / thsd.org.tr / Türkiye Halk Sağlığı Derneği’nin 19.12.2013 tarihinde Beşiktaş Deniz Müzesi’nde gerçekleştirdiği ...
45. Yıl Ödül Töreni Lobi
45. Yıl 2013 Ödül Töreni Lobi'de çekilen Fotoğraflar
Nesin Vakfı
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2013 Ödül Töreni / DÜŞÜNSEL GELİŞİM ve EĞİTİM KATEGORİSİ / Nesin Vakfı / Aziz Nesin'irı 1973'te kurduğu Nesin Vakfı, Çatalca'd...
Özel Ödül Mustafa Topal
Özel Ödül Mustafa Topal / Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2013 Ödülleri / Özel Ödül: Mustafa Topal / thsd.org.tr / Dr. Mustafa Topal'ın yaşam öyküsü: Ülkemizd...
Merck Serono
Merck Serono Başınıza gelmeden / Merck Serono, kuruluşundan bu yana her zaman, insan sağlığıyla ilgili erken teşhis ve toplumu bilgilendirme konularında ça...
Embarq Bikelab İstanbul
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2013 Ödül Töreni / ÇEVRE KATEGORİSİ / EMBARQ Türkiye Sürdürülebilir Ulaşım Derneği (SUD), şehirlerde yaşam kalitesini iyileşti...
Ekrem Ataer Korosu
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2013 Ödül Töreni / SANATSAL ETKİNLİKLER KATEGORİSİ / Ekrem Ataer Halk Korosu / Türkiye'nin en büyük halk korosu 2005 yılında s...
İzmir Atletizm Vakfı
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2013 Ödül Töreni / SAĞLIK İÇİN SPOR KATEGORİSİ / Naili Moran Atletizm Eğitimi Vakfı / BEBESTAD / Günümüzde çocuklar için düzen...
Eskişehir Belediyesi
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2013 Ödül Töreni / SAĞLIKLI YAPILAR ŞEHİRCİLİK KATEGORİSİ / Eskişehir Belediyesi / Eskişehir'i diğer Anadolu şehirlerinden ayı...
Hayvan Dostu Kumbara
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 45. Yıl 2013 Ödül Töreni / HAYVAN DOSTLARIMIZ KATEGORİSİ / Şişli Belediyesi / Senin İçin Bozuk Para Benim İçin Sıcak Yuva" / "...
Kasev Huzurevi
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2013 Ödül Töreni / YAŞLI SAĞLIĞI KATEGORİSİ / Kasev Vakfı Yaşlı Sağlığı Çalışmaları / KASEV (Kadıköy Sağlık Eğitim Merkezi Vak...
Aile İçi Şiddete Son
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2013 Ödül Töreni / KADIN SAĞLIĞI KATEGORİSİ / Hürriyet / Aile İçi Şiddete Son! / 2004 yılında aile içinde yaşanan şiddet konus...
LÖSEV
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2013 Ödül Töreni / ANNE VE ÇOCUK SAĞLIĞI KATEGORİSİ / LÖSEV - Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı / LÖSEV, 1998 senesinde...
Brisa Lassa
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2013 Ödül Töreni / GIDA ve BESLENME KATEGORİSİ / Brisa / Lassa / Yola Sağlam Çık / Uzun yol sürücülerini daha sağlıklı bir yaş...
ISAG Derneği
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2013 Ödül Töreni / İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KATEGORİSİ / İSAG - İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği / İSAG -İş Sa...
YKB Engelsiz Bankacılık
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2013 Ödül Töreni / ENGELLİ SAĞLIĞI KATEGORİSİ / Yapı ve Kredi Bankası / Engelsiz Bankacılık / Yapı Kredi'nin, "herkese eşit ba...
45. Yıl Ödül Töreni Video Haber
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 45.yıl 2013 Ödül Töreni akışı ve haber için hazırlanmış video
İyilik Peşinde Koş için gerekli linkler:
adimadim.org
Açık Açık