Toggle navigation
Derneğimiz
Hakkımızda
Tüzüğümüz
Bilançolarımız
Ödül Törenleri
45. Yıl 2013 Ödül Töreni
46. Yıl 2014 Ödül Töreni
47. Yıl 2015 Ödül Töreni
49. Yıl 2017 Ödül Töreni
51. Yıl 2019 Ödül Töreni
Etkinlikler
6 Şubat 2023 Depremi
Küresel Isınma ve Etkileri
26. Olağan Genel Kurulumuz
Yeni Yerimiz
İyilik Peşinde Koş
Derneğimiz Hakkında AÇIK AÇIK Bilgiler
Ara
47. Yıl 2015 Ödül Töreni
47. Yıl 2015 Ödül Töreni
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 3. Halk Sağlığı Ödülleri / 2015 ÖDÜL KATEGORİLERİ ve ÖDÜL GEREKÇELERİ / Türkiye Halk Sağlığı Derneği’nin 16.12.2015 tarihinde ...
Prof. Dr. Selim Çetiner
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2015 Ödül Töreni / BESLENME, GIDA VE HİJYEN ÖDÜLÜ / Prof. Dr. Selim Çetiner / Ödül Gerekçesi: Bitki biyoteknolojisi konusunda ...
Prof. Dr. Gürhan Fişek
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2015 Ödül Töreni / İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÖDÜLÜ / Prof. Dr. Gürhan Fişek / Ödül Gerekçesi: İş sağlığı alanındaki çalışmaları,...
Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2015 Ödül Töreni / BİLİM ÖDÜLÜ / Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu / Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nden 1985 yılında mezun olmuş, 1991 y...
Prof. Dr. Ayşe Yüksel
Prof. Dr. Ayşe Yüksel / Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2015 Ödül Töreni / ONUR ÖDÜLÜ / 1979 yılında İstanbul üniversitesi Florance Nigthingale Hemşirelik Yük...
Dr. Mustafa Tolay
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2015 Ödül Töreni / ÇEVRE VE SOSYAL SORUMLULUK ÖDÜLÜ / Dr. Mustafa Tolay / Ödül Gerekçesi: / Hayvansal atıklardan ve bitkisel ü...
AÇEV Anne Çocuk Eğitim Vakfı
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2015 Ödül Töreni / KADIN VE ANNE ÇOCUK SAĞLIĞI İ ÖDÜLÜ / AÇEV – Anne Çocuk Eğitim Vakfı / Ödül Gerekçesi: Anne ve çocuk eğitim...
Hakan Pekzorlu Yolda
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2015 Ödül Töreni / SAĞLIK İÇİN SPOR ÖDÜLÜ / Hakan Pekzoru – Glutensiz Türkiye / Ödül Gerekçesi: Glutensiz Diyet projesinde h...
Türk Geriatri Derneği
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2015 Ödül Töreni / YAŞLI SAĞLIĞI ÖDÜLÜ / Türk Geriatri Derneği / Ödül Gerekçesi: Sağlıklı yaşlanma konusunda gösterdiği çabal...
İrfan Değirmenci
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2015 Ödül Töreni / TOPLUM SAĞLIĞI KONUSUNU EN ÇOK İŞLEYEN TV PROGRAMI ÖDÜLÜ / İrfan Değirmenci / Ödül Gerekçesi: Televizyon pr...
T. Omurilik Felçlileri Derneği
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2015 Ödül Töreni / SİVİL TOPLUM KURULUŞU ÖDÜLÜ / Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) / Derneğimiz 1998 yılından bu yana...
İyilik Peşinde Koş için gerekli linkler:
adimadim.org
Açık Açık