Toggle navigation
Derneğimiz
Hakkımızda
Tüzüğümüz
Bilançolarımız
Ödül Törenleri
45. Yıl 2013 Ödül Töreni
46. Yıl 2014 Ödül Töreni
47. Yıl 2015 Ödül Töreni
49. Yıl 2017 Ödül Töreni
51. Yıl 2019 Ödül Töreni
Etkinlikler
6 Şubat 2023 Depremi
Küresel Isınma ve Etkileri
26. Olağan Genel Kurulumuz
Yeni Yerimiz
İyilik Peşinde Koş
Derneğimiz Hakkında AÇIK AÇIK Bilgiler
Ara
49. Yıl 2017 Ödül Töreni
49. Yıl 2017 Ödül Töreni
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 4. Halk Sağlığı Ödülleri / 2017 ÖDÜL KATEGORİLERİ ve ÖDÜL GEREKÇELERİ / Türkiye Halk Sağlığı Derneği’nin 2 Haziran 2017 tarihi...
Prof. Dr. İmer Okar
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2017 Ödül Töreni / Ödül Törenine Destek Verenler / Prof. Dr. İmer Okar / YeniYüzyıl Üniversitesi Engelliler Uygulama ve Araştı...
49. Yıl 2017 Ödül Töreni Lobi
2017 Ödül Töreni Lobi
Prof. Dr. Atilla Cavkaytar
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2017 Ödül Töreni / ONUR ÖDÜLÜ / Prof. Dr. Atilla CAVKAYTAR / Özel eğitime ihtiyaç duyan Down Sendromlu çocuklar ve zihin yeter...
İyi ki doğdun Meleğim
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2017 Ödül Töreni / İYİ Kİ DOĞDUN MELEĞİM / Tek Kişilik Tiyatro Oyunu / Down Sendromlu çocuğu olan annenin oğlu ile olan yaşam...
Hayrettin Arslanoğlu
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2017 Ödül Töreni / Ödül Törenine Destek Verenler / Grafik Tasarımcısı - Aktör - Kültürel Obje Tasarımcısı Hayrettin Arslanoğl...
Kredi Kayıt Bürosu
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2017 Ödül Töreni / Ödül Törenine Destek Verenler / KREDİ KAYIT BÜROSU / Türkiye'nin ilk ve tek kredi bürosu olan Kredi Kayıt B...
Nurhan Artar
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2017 Ödül Töreni / Ödül Törenine Destek Verenler / Fotoğraf Sanatçısı Nurhan Artar / Sayın Nurhan Artar, Down Sendromu Derneği...
CK Müzik Eğitim Merkezi
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2017 Ödül Töreni / Ödül Törenine Destek Verenler / C.K. Müzik Eğitim Merkezi Acarkent Beykoz İstanbul'da Milli Eğitim Bakanlığ...
Dostev Derneği
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2017 Ödül Töreni / Dostev Derneği / CANIM AİLEM – Müzikal Tiyatro Oyunu / Down Sendromlu gençlerimizin başarı ve mutluluğuna y...
Down Sendromu Derneği
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2017 Ödül Töreni / Down Sendromu Derneği / İŞ KOÇU DESTEKLİ İSTİHDAM PROJESİ / Down Sendromlu çocukların Eğitimi ve meslek sah...
Pelin Atakan
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2017 Ödül Töreni / PELİN ATAKAN / Yazar / "Pelince, “Artık Yalnız Değilim” Kitabında Down Sendromlu bir genç kızın yaşamı ve ...
Muhammet Tuğrul Şahin
Türkiye Halk Sağlığı Derneği 2017 Ödül Töreni / Muhammed Tuğrul ŞAHIN / Milli Yüzücü - Avrupa Şampiyonu / Geçtiğimiz yıl gösterdiği üstün sportif başarı v...
İyilik Peşinde Koş için gerekli linkler:
adimadim.org
Açık Açık